You are here:: Prehrana Općenito Novosti iz Herbalife svijeta Nutricionist dr.sc. Ignac Kulier preporuča Herbalife
 
 

Nutricionist dr.sc. Ignac Kulier preporuča Herbalife

E-mail
ignackulierPoznati hrvatski nutricionist i tehnolog dr.sc. Ignac Kulier preporuča Herbalife proizvode za skidanje suvišnih kilograma, naglašavajući njihovo prirodno podrijetlo kao osnovnu prednost.
Priznati nutricionist, sa specijalizacijom na području dječje i dojenačke prehrane, smatra kako su Herbalife proizvodi provjerene kvalitete i sigurni za konzumiranje. Naglašava golemo iskustvo kojim stručnjaci i znanstvenici kompanije raspolažu kao i znanstvenu podlogu svih proizvoda. Kao jedan od najvećih svjetskih proizvođača dodataka prehrani, brand Herbalife je cijenjen i prepoznat na tržištu. Također ističe nepostojanje kemijskih sredstava u sastavu proizvoda te preporuča Herbalife za zdravo i uspješno skidanje suvišnih kilograma.
S obzirom da je gubitak kilograma složen proces uvjetovan raznim čimbenicima (genetsko naslijeđe, prehrambene navike, životni stil, hormonski utjecaj...) za dugoročni rezultat potrebno je učiniti više od obične i jednokratne dijete. Ključno je promjeniti prehrambene navike i mršaviti na prirodni način. Pritom trebate voditi računa o unosu kalorija i njihovoj potrošnji. Važno je svakodnevno se baviti nekom tjelesnom aktivnošću (već i brza šetnja od 30 minuta je izvrstan početak) i povećati unos vode. Herbalife program za kontrolu težine napravljen je upravo na tim temeljima.
Dr.sc. Kulier je autor nekoliko desetaka stručnih i znanstvenih radova, napisao je nekoliko knjiga na temu hrane i prehrane i aktivno sudjeluje u radu raznih portala slične tematike. Bivši je znanstveni suradnik Instituta Plive, redovni član Akademije medicinskih znanosti Hrvatske. Sudjelovao je u radu podgrupe za dodatke prehrani u povjerenstvu za pregovore Republike Hrvatske s Europskom Unijom. Poznat je i van granice Hrvatske.
 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci