KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

LUCIJA BILOBRK I ELA FILIPOVIĆ EUROPSKE PRVAKINJE

E-mail Ispis PDF

logo poljska

Mladi članovi našeg kluba uspješno su okončali nastup na Europskom prvenstvu održanom prošlog tjedna u Poljskoj.

Lucija Bilobrk postala je europska prvakinja nakon 3 pobjede u uzrastu starijih kadeta u disciplini lightcontact, a isti uspjeh ostvarila je i naša Makaranka Ela Filipović u juniorskom uzrastu ( semi contact ), Ela je osvojila i srebrenu medalju u light contatcu pod vodstvom trenera i višestrukog svjetskog prvaka Pere Gazilja.

U ringu su nastupili Luka Lozo, Marko Milun i Tomislav Dadić.

Luka Lozo ( low kick ) otpao je prvog dana prvenstva, a kao glavni uzrok takvog ishoda možemo izdvojiti katastrofalnu pogrešku organizatora prema kojem prvoga dana natjecanja nije trebalo biti borbi u ringu te je uslijed opće konfuzije Luka morao iz taksija ući u ring.

Marko Milun ( full contact ) poražen je od predstavnika Turske nakon vrlo izjednačene tri runde. Odličan rezultat na svom prvom velikom natjecanju ostvario je Tomislav Dadić u disciplini K-1 style. Tomislav je u četvrtfinalnoj borbi porazio predstavnika Austrije, a u polufinalu je nakon iscrpljujuće tri runde poražen od predstavnika Rusije koji je kasnije postao i europski prvak.

Jedina naša cura u ringu, Kristina Boras, osvojila je brončanu medalju.

Na tatamiju su dobre rezultate zabilježili i Antonela Tomašević (brončana medalja) i Anđela Stanić ( srebrena medalja ).

Ukupno 2 zlatne, 1 srebrena i 4 brončane medalje !!!!!!

Zajdeno sa borcima bio je klubski trener Milorad Velemir.

 

EUROPSKA PRVAKINJA LUCIJA BILOBRK

LUCIJA NOVO 2

 

 

LUCIJA 1 NOVO

 

BRONČANI TOMISLAV DADIĆ

TOMISLAV DADIĆ

 

 

SREBRENA ANĐELA STANIĆ

ANĐELA STANIĆ

 

BRONČANA ANTONELA TOMAŠEVIĆ

ANTONELA TOMAŠEVIČ

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar