KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

BRONČANA MEDALJA NA SVJETSKOM PRVENSTVU U LOW KICKU

E-mail Ispis PDF

reprezentacijaZavršeno je 20. Svjetsko prvenstvo u kickboxingu ( K-1, low kick, kick-light ) koje se održavalo u Beogradu od 26 - 31.10.2015.
Hrvatska je ukupno osvojila 13 medalja ( 1 zlato, 3 srebra i 9 bronci ).


Kbk Mornar  predstavljale su Helena Jurišić ( K-1 ) i Ana Bajić ( low kick ).


Helena je u četvrfinalu poražena od reprezentativke Srbije koja je na kraju postala Svjetska prvakinja i tako ostala na poredku od 5 -8 mjesta ( uz sudacku potporu domacoj borkinji Helena nije imala svoj dan ) dok je Ana Bajić zaustavljena brutalnom sudackom krađom u polufinalu protiv reprezentativke Rusije i tako osvaja broncanu medalju. 
Sve skupa mozemo konstatirati da je Svjetsko prvenstvo u Beogradu obiljezeno velikim sudackim lobiranjem sudackih predstavnika i djelatnika Rusije i Srbije.
Vracamo se kuci zivi i zdravi zeljni novih izazova i pobjeda.

ana bajic postolje

 

 

ana dario helena

 

reprezentacija

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar