KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

HELENA JURIŠIĆ PRIMLJENA U " HALL OF FAME " BORILAČKOG SPORTA !!

E-mail Ispis PDF

 

hele darioKao i zadnje dvije godine, splitski jiu jitsu klub Uragan organizirao je prijem novih laureata u Kuću slave (Hall of Fame) početkom srpnja 2014.god. u splitskom hotelu Atrium.

Od prošle godine, letvica je podignuta jako visoko budući da je cijeli događaja naišao na iznimno dobre i pozitivne kritike u mnogim utjecajnim krugovima iz svijeta borilačkih vještina, a i šire. Nipošto nije za zanemariti da je pokrovitelj ovog velikog sportskog događaja predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović te da su partneri grad Split i TZ splitsko-dalmatinske županije.

Velika je čast da je i naša članica Helena Jurišić na temelju svojih preztižnih rezultata postala dio " Hall of fame " i tako obilježila povijest borilačkog sporta.

Evo i njezina izjava :

Borilački sport  nasljedila sam od svoje obitelji i aktivno treniram od dvoje 10godine ( 13godina ).

Prošla sam kroz sve uzrasne kategorije i osvojila sva moguća odličja ( Svjetsko, Europsko i Državno zlato  ).

 Kao kruna moje dosadašnje karijere dolazi primanje u "HALL OF FAME" kao najbolji natjecatelj godine.

Kompletno odricanje, trud, znoj, otiđu u zaborav kada okolina, društvo, prijatelji, mediji pruže priznanje i pohvalu.

 Veliko hvala na uloženom nesebičnom trudu da organizacija "HALL OF FAME" zaživi i bude dio našeg grada.

Pružit ću sve od sebe da u daljnoj karijeri opravdam ovo priznanje i budem na ponos obitelji, gradu, domovini i samoj organizaciji "HALL OF FAME" 

hele dario host

 

 

hele hoost

 

hf face

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar