KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

MORNAR NAJBOLJI JUNIORSKI I SENIORSKI KLUB U FULL CONTACTU 2013.GODINE !!!

E-mail Ispis PDF

logo saveza

U subotu 23. ožujka 2013. godine u ŠC Gripe u Splitu održalo se Prvensto Hrvatske u Point Fightingu za starije kadete i Full Contactu za seniore...

U organizaciji Kickboxing kluba Pit Bull, Split je bio domaćin Hrvatskog prvenstva u kickboxingu u disciplinama Point Fighting za starije kadete i starije kadetkinje, Full Contact za seniore i seniorke.

U Point Fightingu je nastupilo ukupno 72 natjecatelja dok je u Full Contactu nastupilo isto toliko natjecatelja. Ukupno na Prvenstvu Hrvatske je nastupilo 144 natjecatelja iz 42 kluba.

 KBK MORNAR ponavlja vrhunski rezultat i ukupnim zbrojem bodova nosi titulu najboljeg kluba državnog prvenstva u full contactu za seniore, što znači da nosimo titulu najboljeg juniorskog i seniorskog kluba u full contact disciplini u 2013. godini.

Ukupno je nastupilo 16 naših boraca ( 10 u full contactu i 6 u point fightu ) koji su ostvarili sljedeće rezultate:


POINT FIGHT - stariji kadeti:

 1. ANTE ČOKOLIĆ  - 57KG  3.MJESTO

 2. IVAN JURIŠIĆ     - 63KG    3.MJESTO

 

FULL CONTACT -seniori:

1. TOMISLAV ČIKOTIĆ           +91KG   1.MJESTO

2. JOSIPA BILOBRK               +70 KG    1.MJESTO

3. HELENA JURIŠIĆ                - 70KG   2.MJESTO

4. ANA BAJIĆ                         + 70KG  2.MJESTO

5. ANTONELA TOMAŠEVIĆ    -65KG   2.MJESTO

6. ANTONELA BEGONJA       -60KG   3.MJESTO

7. IVAN GOTOVAC                + 91KG  3.MJESTO

8.KATARINA ERCEG              + 70KG  3.MJESTO

9.MAGDALENA RAGUŽ       -52KG  3.MJESTO

 

Posebno trebamo istknuti SVJETSKU I EUROPSKU JUNIORSKU PRVAKINJU HELENU JURIŠIĆ koja je briljirala na ovom prvenstvu, u prvom kolu rutinski pobjeđuje reprezentativku Mariju Mitrović i u finalu SRAMOTNOM odlukom sudaca gubi borbu 2 : 1 od aktualne europske i svjetske seniorske prvakinje NIVES RADIĆ.

Svi treneri, izbornici, poznavatelji ovog sporta pa i laici su rekli da uopće nije bilo potrebno zbrajati bodove, da je bilo očigledno tko je dominatniji kroz sve tri runde borbe.

helena 1

 

helena 2

 

helena 3

 

mornar - najbolji klub

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar