KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

SREBRO I BRONCA NA SENIORSKOM EUROPSKOM PRVENSTVU

E-mail Ispis PDF

logo ankara

Ankara je od 28. listopada do 3. studenoga bila domaćin Europskog seniorskog prvenstva u kickboxingu u disciplinama light contact, low kick i K-1 Style.

Na navedenom natjecanju nastupilo je ukupno 518 natjecatelja iz 35 zemalja. Hrvatska se predstavila s 31 natjecateljom i natjecateljicom, a ukupno su naši reprezentativci osvojili 14 medalja, od kojih četiri zlata i srebra te šest bronci. Hrvatska je na EP-u ostvarila bolji rezultat i od sila kao što su Italija, Njemačka, Francuska, Velika Britanija...

U kickboxing reprezentaciji Hrvatske bili su i članovi Kbk Mornar iz Splita Helena Jurišić ( K-1 style - 70kg), Ana Bajić ( K-1 style +70kg), Mario Zednik ( K-1 style -86kg) i Tomislav Čikotić ( light contact + 94kg) u pratnji trenera Daria Jurišića.

 Helena Jurišić gubi u četvrtfinalnoj borbi od Mađarice koja je na kraju postala Europska prvakinja pobjedama nad Ruskinjom i Talijankom.

Na žalost Helena nije imala svoj dan i vidno izmorena nakon 35 sati vožnje gubi 2 :1 podijeljenom odlukom sudaca.

Mario Zednik gubi od jakog i iskusnog Poljaka u  osminifinala. Zedniku je ovo prvo veliko natjecanje i pokazao se u odličnom svijetlu.

Tomislav Čikotić pobjeđuje u četvrtfinalu Njemca da bi sramotnom odlukom sudaca izgubio polufinale od Austrijanca.

Tomo Osvaja brončanu medalju.

Ana Bajić u polufinalu pobjeđuje Turkinju prekidom u prvoj rundi, da bi finale izgubila od diva Pauline ( Poljska ) nakon 3 runde krvave bitke. Ana je ostavila srce i zasluženo osvaja srebro.

reprezentacija

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar