KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

LOZO I GRČIĆ POBJEĐUJU PREKIDOM U PRVOJ RUNDI

E-mail Ispis PDF

logo                           

  Bajić Team & Ameno Fight Night je u Splitu 27.10.2012. pružio gledateljima izuzetno zanimljive borbe i mnogo prekida.              Nažalost,  unatoč vrlo dobroj promotivnoj kampanji, pogotovo u samom Splitu i široj okolici, još jednom gledatelji se nisu odazvali u prevelikom broju, iako je ulaznica bila prilično pristupačna po cijeni od 50 i 80 kuna. No, onih približno 1.500 gledatelja koji su stigli  u SC Gripe teško da su požalili zbog takve odluke.

U glavnoj borbi večeri Zlatko Bajić uspio je osvojiti pojas Enfusion svjetskog K-1 prvaka do 80 kilograma zahvaljujući tehničkom nokautu u trećoj rundi.        

On naših boraca nastupili su talentirani Luka Lozo i Mate Grčić, te obojica pobjedila atraktivno prekidom u prvoj rundi.

Low kick - 63,5kg

LUKA LOZO - FRANJO TOMIĆ ( Kbk Kin )  prekid u prvoj rundi nakon udarca Luke u jetru protivnika.

luka lozo

 

luka lozo 1

 

K1 - 71kg

MATE GRČIĆ - AMEL ČAMDŽIĆ ( Bih ) prekid u prvoj rundi nakon atraktivnog udarca Mate  koljenom u glavu protivnika.

mate grčić

 

mate grčić 1

 

mate grčić 2

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar