KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

K-1 SUSRET HRVATSKE I NIZOZEMSKE NA GRIPAMA

E-mail Ispis PDF

zlatko bajic wendell zaalman thumb1Dana 27.10.2012 u Splitu, sc Gripe velika dvorana, borilački spektakl godine susret kickboksača Hrvatske i Nizozemske u organizaciji Bajić team i kbk Ameno. Ovo je prvi put da imamo kompletan protivnički tim iz Nizozemske. Glavna borba večeri kao šlag na kraju je između jednog od najboljih mladih kickboksača Hrvatske Zlatka Bajića i Nizozemca sa Surinama Wendell Zaalmana za upražnjeni svjetski ENFUSION K-1 pojas do 80 kg. Velik je to izazov za mladog Bajića jer je Zaalman izuzetno čvrst i agresivan borac koji borbu želi rješit u prvoj rundi. Zaalmana zovu IRON BUDA jer mu je uzor Mike Tyson. Dosad je imao 23 profesionalne borbe -19 pobjeda, 3 poraza i 1 nerješen meč.Trenira u poznatom klubu Pancration iz Amsterdama a trener mu je Ali Amrani koji za Zaalmana kaže da je veliki talent sa srcem za borbu.


Na priredbi nastupaju  dva borca KICKBOXING KLUBA MORNAR Luka Lozo i Mate Grčić.

Luka je ovogodišni državni juniorski prvak u low kicku i K-1 stylu, te seniorski u Tajlandskom boksu, dok je Mate juniorski prvak u K-1 stylu i seniorski u Tajlandskom boksu.

Luka i Mate su veliki potencijali i već dokazani borci, te je ovo za njih pravi izazov pred domaćom publikom.

 

FIGHT CARD :

Jure Ljulj vs Nasserdine Champs

MATE GRČIĆ vs Gino Kanters  - 71kg

LUKA LOZO vsTyjani Beztati  - 63,5kg


Nena Mikulić vs Lisa de Boer

Mario Katić vs Issam Salmi
Ivan -GROZNI-Stanić VS Chilli Yassi
Domagoj -BUCO-Ostojić vs Marcello Adriaansz
Mladen-DYNAMITE-Kujundžić vs Fatih Cam
Tomislav Šoljić vs Arab Brahim

Glavna borba večeri za svjetski ENFUSION K-1 pojas do 80 kg

Zlatko Bajić vs Wendell Zaalman -IRON BUDA-

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar