KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

2 ZLATA, 1 SREBRO I 1 BRONCA NA SVJETSKOM JUNIORSKOM PRVENSTVU

E-mail Ispis PDF

logo bratislava

  U  vremenu od 09. do15. rujna 2012. godine u Bratislavi, održano je Svjetsko prvenstvo u kickboxingu za uzraste kadeta i juniora.
      Na Svjetskom prvenstvu nastuplio je ukupno 1.640 natjecatelja iz 51 države, a u sastavu reprezentacije Hrvatske nalazilo se 60 natjecatelja, 24 trenera i 4 suca. Hrvatski reprezentativci osvojili su ukupno 38 medalja, od čega 10 zlatnih, 11 srebrnih i 17 brončanih.

Kickboxing klub Mornar sudjelovao je sa 5 boraca: Luka Lozo low kick - 63,5kg, Mate Grčić K -1 style - 71kg, Marijana Rako full contact - 70kg, Ela Filipović light i semi contact +70kg i Nikolina Čatlak semi contact - 70kg u pratnji trenera Daria Jurišića.

Ela Filipović postaje dvostruka svjetska juniorska prvakinja u disciplinama light i semi contact u kategoriji +70kg.

Marijana Rako osvaja srebrenu medalju u disciplini full contact - 70kg.

Nikolina Čatlak osvaja brončanu medalju u discipini semi contact -70kg

Mate Grčić u prvom kolu ( pretkolo ) pobjeđuje Srbina u jako teškoj i neizvjesnoj borbi, dok ga je u četvrfinalu čekao Portugalac koji je ždrijebom prošao u četvrfinale.

Mate nakon teške borbe sa Srbinom ima teške ozljede na obje noge ali kao pravi ratnik ne odustaje i ide u borbu sa Portugalcom koju je izgubio tijesno 2 :1 .
Vrhunski nastup Mate koji je sigurno  mogao doći do zlatne medalje da su nas ozljede izbjegle i da je pratila sportska sreća.

Luka Lozo gubi u prvom kolu ( pretkolu ) od odličnog Kazakhstanca 2 :1 i to jednim bodom razlike, ovo je Luki prva godina juniora i ispred nas je sigurno uspješna budućnost.

Luka i Mate su bili vrhunski spremni za Svjestko prvenstvo, priznanje za to moramo uputiti treneru Miloradu Velemiru.

 

MATE GRČIĆ NAKON POBJEDE NAD SRBINOM

304424 3691258803106 568370814 n

 

 

BRONČANA MARIJANA RAKO I DARIO JURIŠIĆ

 

 

 

RAKO

 

ZLATNA ELA I SREBRENA NIKOLINA SA DARIOM JURIŠIĆEM

ELA I NIKOLINA

 

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar