KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

UVJERLJIVA POBJEDA ZEDNIKA U METKOVIĆU

E-mail Ispis PDF

536711_10150942225401793_1197355079_n

 

Metković Fight Night 1

U organizaciji KBK Sveti Nikola, TBK Tigar Metković, Hrvatskog kickboxing saveza te Hrvatskog saveza tajlandskog boksa, u Metkoviću  28. srpnja 2012.god. održan je prvi Metković Fight Night  pred oko 1000 gledatelja.

Gledatelji su mogli vidjeti 7 atraktivnih borbi od kojih je tehnički najbolja bila borba između našeg MARIA ZEDNIKA i domaćina Marina Čarapine u tajlandskom boksu.

 

Mario je uvjerljivo pobjedio dominacijom kroz sve tri runde i zasluženo dobio pehar najboljeg tehničara turnira.

U pratnji s Mariom bili su trener Dario Jurišić i klubski sudac Ivan Ješić.

mario_zednik_1

Mario odličan u klinču...

mario_zednik_3

 

mario_zednik_2

Zednik pobjeđuje ....

mario_zednik_4

s lijeva: proslavljeni rukometaš Patrik Ćavar, Dario Jurišić, Marin Čarapina, sudac Miljenko Kutleša, pobjedik Mario Zednik

mario_zednik_5

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar