KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

NAŠI BORCI NASTUPAJU U METKOVIĆU I KNINU !!

E-mail Ispis PDF

METKOVIC  U Subotu 28.07. 2012.  sa početkom u 21h održava se prvi " Metković Fight Night 1 " turnir u organizacija kluba domaćina " Tigar Metković " kojeg vodi Antonio Ujdur.

Na turniru nastupa naš borac   Mario Zednik  protiv  Marina Čarapine  po pravilima tajlandskog boksa.

 

 

 

 

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, u Kninu će se 03.08.2012. održati kickboxing priredba na kojoj nastupaju borci iz Hrvatske i susjedne nam BiH.

Od naših boraca nastupaju:

K1 -style - 60kg

1. TOMISLAV DADIĆ   -  IVAN LETICA KBK"DALMATINO"

Low kick - 75kg           

2.DOMINIK ŽANIĆ    -   KREŠO ŠKUGOR KBK"DALMATINO" 

Full contact

3. MARKO MILUN - ROKO ŠARE  KBK " VELEBIT"

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar