KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

ČLANOVI KBK MORNARA USPJEŠNO ODRADILI PH U LOW KICKU

E-mail Ispis PDF
HKBS

Proteklog vikenda ( 05.05.2012.) u Varaždinu je održano Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu, u disciplini Low kick za juniore i seniore.

Na samom natjecanju sudjelovalo je više od 180 natjecatelja, a organizator je bio kickboxing klub Mladost Varaždin.

 

Iako u oslabljenom sastavu KBK Mornar imao je uspješan dan u Varaždinu. Na prvenstvu Hrvatske  nastupilo je čak 14 naših boraca, 6 seniora i 8 juniora. Kao seniori nastupali su Ante Majić (+91 kg), Vlatko Žaja (-71 kg) te seniorke Josipa Bilobrk u kategoriji - 65kg, Katarina Erceg, Ana Bajić i Anamarija Maršić u kategoriji preko 70 kg. Vlatka Žaju, nakon pobjede u četvrtfinalu, zaustavila je ozljeda noge u trećoj rundi polufinalne borbe te je osvojio brončanu medalju. Ante Majić pobijedio je meč za prolazak u polufinale, gdje je poražen sudačkom odlukom od Dina Beloševića. Majić, također, osvaja brončanu medalju. Katarina Erceg postala je prvakinja države, Anamarija Maršić osvaja srebrenu medalju, dok su Ana Bajić i Josipa Bilobrk osvojile brončane medalje.

U konkurenciji juniora nastupili su: Luka Lozo (-63,5 kg), Davor Dadić (-71 kg), Marko Milun i Dominik Žanić u kategoriji do 75 kg, Mario Majić (-81kg) te Filip Čavara (-86 kg). Milun, Žanić i Čavara odradili su, usprkos porazima, jako dobre mečeve i pokazali dobar potencijal za budućnost s obzirom da su dosada odradili tek pokoji meč. Mario Majić se pokazao kao ugodno iznenađenje i veliki potencijal. Četvrtfinalnu borbu odradio je ekspresno i već nakon prve runde protivnik nije bio u mogućnosti nastaviti borbu. U polufinalu je poražen od mnogo iskusnijeg protivnika podijeljenom odlukom sudaca te tako ostao na brončanoj medalji. Kako je Mario i slijedeće godine junior od njega se očekuju još bolji rezultati. Davor Dadić imao je dvije borbe. Prvu, četvrtfinalnu, odradio je rutinski i jednoglasnom odlukom sudaca zasluženo pobijedio. Polufinalnu borbu odradio je jako dobro, i dok se očekivala jednoglasna odluka sudaca o Davorovoj pobjedi suci su na opće zaprepaštenje poklonili pobjedu Davorovom protivniku. Nitko prisutan ovoj borbi, uključujući i trenere iz drugih klubova te neke suce, nije vidio pobjedu borca iz Zadra, osim dvojice bodovnih sudaca o čijoj se kvaliteti očito da postaviti mnogo pitanja. Tako je Davor nepravedno ostao na brončanoj medalji iako je po svojoj kvaliteti vjerojatno zaslužio najsjajnije odličje. Luka Lozo protutnjao je svojom kategorijom. U polufinalnoj borbi, u jako dobrom meču, zasluženo pobjeđuje Tomislava Balića te u finalu pobjeđuje bez borbe (zbog ozljede protivnika) iako ne sumnjamo u ishod i da se ista održala. U konkurenciji juniorki nastupile su Antonela Tomašević i Milana Dučina (-60 kg) te podijelile prvo i drugo mjesto.

U pratnji boraca bili su treneri KBK Mornara Dario Jurišić i Milorad Velemir, zatim trener Ante Majića, četverostruki svjetski prvak, Pero Gazilj, klupski sudac Ivan Ješić te službeni vozač Drago Durdov.

natjecanje_varazdin

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar