KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

ODLIČAN NASTUP MICHELA ČELARA NA EUROPSKOM MUAYTHAI PRVENSTVU

E-mail Ispis PDF

sl3       U Turskoj - Antalya od 16.04.- 22.04.2012. održavalo se Europsko prvenstvo u Tajlandskom boksu ( MUAYTHAI ) na kojem je uspješno nastupao naš član Michel Čelar u kategoriji - 91kg.

Na žalost Michelu je ždrijeb odmah u prvoj četvrfinalnoj borbi dodijelio Bjelorusa Dzianisa jednog od najboljih boraca današnjice u amaterskim turnirima.

Nakon 4 runde odlične borbe pobjeđuje Dzianis i kasnije bez problema osvaja prvo mjesto, te upisuje još jedno zlato u nizu.

Michel osvaja odlično 5. mjesto i dokazuje da je Svijetskom vrhu Tajlandskog boksa.

 

Michelovu borbu možete pogledati klikom na link :

http://www.youtube.com/watch?v=uzOHlDmEJ_Q&feature=relmfu

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar