KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

ODLIČAN NASTUP NAŠIH BORACA U POREČU

E-mail Ispis PDF

 

HKBS

U organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i  kluba King iz Poreča na čelu s Leonardom Komšićem u Poreču je održano prvenstvo Hrvatske u K1.

Na prvenstvu je ukupno nastupilo 80 natjecatelja iz 23 kluba, a prvenstvo je budno pratio izbornik K1 reprezentacije Siniša Andrijašević koji će na temelju ovog natjecanja krojiti sastav reprezentacije za EP u Ankari.

Na prvenstu naši borci ostvarili su jako dobre rezultate:

Tomislav Dadić osvojio je brončanu medalju u kategoriji do 60 kg. Nakon zlata u Tajlandskom boksu, ovo je druga medalja koju Tomo osvaja, nakon samo nekoliko mjeseci treniranja.

Luka Lozo postao je juniorski prvak države u kategoriji do 63,5 kg. U finalu je, kao i prošle godine, nokautirao protivnika i osvojio zlato.

Kao i Lozo, i Mate Grčić ponovio je prošlogodišnji uspjeh i ponovno osvojio zlato, ovoga puta u kategoriji do 71 kg. U polufinalnoj borbi nokautirao je protivnika koljenom, a u finalu odlukom sudaca zasluženo postao prvak, te pokazao da je među juniorima najbolji borac, iako mu je ta titula nezasluženo izmakla.

I naši seniori imali su jako dobar dan. Novi borac u našim redovima Mario Zednik osvojio je brončanu medalju u kategoriji do 86 kg. Nakon što je u četvrtfinalu pobijedio prekidom, u polufinalu je poražen od Luke Šimića, aktualnog svjetskog prvaka u low kicku. Unatoč porazu, Mario je pokazao da je dobar borac, ali i da ima jako mnogo prostora za napredak.

U istoj kategoriji nastupio je i Ivan Tabak, te nakon dvije pobijede ušao u finale s Lukom Šimićem. Borba se održala kao glavna borba na večernjoj priredbi, a pobjedu je zasluženo odnio Luka Šimić. Tabak je ove godine uplovio u seniorske vode i njegovi nastupi su jako dobri, te je dosad nakupio već četiri pobijede.

Matijas Barić osvojio je srebrnu medalju u kategoriji do 91 kg. Do finala je Matijas došao nakon dvije borbe koje je pobijedio prekidima, ali koje su uzele danak u ozljedama, te je stoga u finalu bio nemoćan za neki bolji rezultat.

Naš super teškaš Ante Majić osvaja brončanu medalju, u prvom kolu uvjerljivo pobjeđuje, da bi u polufinalnoj borbi izgubio tijesno na bodove od iskusnog protivnika kojeg je  bacio u knockdownu u 3. rundi.

U pratnji boraca bili su klubski treneri Dario Jurišić i Milorad Velemir,  vozać drago Durdov, te Gordan Vatavuk ( Matijas Barić ) i Aljoša ( Ante Majić ).

Sljedeće natjecanje je u Varaždinu ( 05.05.2012. ) , državno prvenstvo u low kicku.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar