KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

PERO GAZILJ ČETVRTI PUT ZA REDOM SVJETSKI PRVAK, HELENA BRONČANA!!

E-mail Ispis PDF
logo_dublin Hrvatska kickboxing reprezentacija vratila se sa svjetskog prvenstva ( Irska, 22-26.11.2011)  sa ukupno osvojene četri medalje i to 1 zlatna i tri brončane.

Svi naši reprezentativci zabilježili su odlične nastupe i uvjereni smo da je bilo malo više športske sreće i manje zloće od strane sudaca  rezultati bi bili još bolji.

 

Zlatnu medalju u disciplini semi contact osvaja Pero Gazilj član KBK Mornar  Split  ( kategorija +94kg) i  tako postaje Svjetski prvak četvrti put za redom ( Mađarska 2005. , Portugal 2007. , Italija 2009 i sada Irska 2011.).

Pero se doslovno prošetao Svjetskim prvenstvom  preko Poljaka, Austrijanca, Švicarca i na kraju u finalu preko Britanca  i tako ispisao povijest discipline semi contact ( tri borbe je pobjedio automatom tj. razlikom od 10 bodova gdje se automatski borba prekida prije regularnog vremena).

U Full contactu brončanu medalje osvaja Helena Jurišić ( KBK Mornar Split ) u kategoriji – 70kg.

Helena je pružila odličan nastup i u prvom kolu deklasirala predstavnicu Južne Afrike,  da bi u polufinalnoj borbi bila zaustavljena sumljivom odlukom sudaca 2 : 1 od predstavnice Poljske.

U pratnji s borcima bio je trener Dario Jurišić.

Nastavlja se uspješan niz naših reprezentativaca koji su ovu godinu osvojili ukupno 6 seniorskih Svjetskih medalja u kickboxingu, 2 seniorske Svjetske  medalje u  tajlandskom boksu  i 5 juniorskih Europskih medalja i možemo reći da je ovo godina za pamčenje!!!

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar