KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

MATE GRČIĆ POBJEDIO PREKIDOM U ČAPLJINI

E-mail Ispis PDF

sl1Pred prepunom Gradskom sportskom dvoranom u Čapljini održana je Noć Gladijatora gdje su borci pružili izvrstan borilački spektakl, a organizacija i ove godine zaslužila sve pohvale.

Nikola Jurica iz KBK ”Sensei” Čapljina je borbom protiv Mate Grčića iz KBK ”Mornar” Split u kategoriji low kick do 67 kg otvorio večer.


Jurica je u drugoj rundi predao borbu, a razlog tomu je udarac koji mu je Grčić zadao u desno koljeno (low kick).


Mati Grčiču je ovo treća pobjeda koju je završio knockoutom i do sada je neporažen, te se  nameće kao velika nada u budućnosti borilačkog sporta.

U pratnji s Matom su bili treneri Vele i Pero i njegov klubski kolega i sparing partner Ivan Tabak.

 

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar