KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

NOĆ GLADIJATORA 2011 ČAPLJINA

E-mail Ispis PDF

sl1 U Čapljini ( 20.11.2011.) 11 put za redom održava se  turnir " NOĆ GLADIJATORA "  u organizaciji kluba domaćina " Sensei " ( trener Dominik Lubina ).

"NOĆ GLADIJATORA" će pružiti nešto sasvim novo, 4 borbe u profi boxu i 2 u kickboxingu.

Na turniru nastupa i član našeg kluba Mate Grčić protiv domaćeg borca  Nikole Jurice u low kicku ( kategorija - 67kg).

Evo što kažu mediju u najavi:


"Nikola Jurica (SENSEI) juniorski prvak BiH i najbolji borac države u kat. -63,5 kg bori se u disciplini LOW KICK -67kg protiv
Mate Grčića (kbk Mornar Split) najbolji junior Hrvatske i prvak iste -67kg.
Dakle, odlučili smo da se okušaju 2 mlada tigra i moje je mišljenje da će to biti borba koju se treba pogledati uživo.
Neću predviđati ništa jer će to biti bespoštedna borba."

Na kraju razgovora domaćini najavljuju:

"Također nemam nikakvih posebnih predviđanja osim što naši dečki ulaze spremni u ring i nadam se pobjedama naravno,ali smo spremni da podnesemo i poraz jer dolaze borci sa kojima nema kompromisa nego samo fajt do pobjede.Mislim da će publika uživati a oni koji nebudu mogli doći, moći će sve ovo pratiti na televiziji TV1 jer će spektakl prenositi uživo u 19 i 50  i naravno, na satelitu oko 3h ujutro tako da će moći pogledati i cijeli svijet."

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar