KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

POVIJESNI USPJEH NA SVJETSKOM SENIORSKOM KICKBOXING PRVENSTVU

E-mail Ispis PDF

skopljeHrvatska kickboxing reprezentacija ostvarila je fantastičan uspjeh na netom održanom seniorskom  Svjetskom kickboxing prvenstvu u Skopju u disciplinama light contact, low kick i K-1 Stylle, osvojivši ukupno 15 medalja, od čega 4 zlata, 7 srebra i 4 bronce.

Hrvatska je tako u ukupnom poretku od 50 reprezentacija koliko ih  je prema službenom izviješću WAKO federacije sudjelovalo na navedenom natjecanju, zauzela visoko  četvrto mjesto.

Od ukupno 15 medalja reprezentacije članovi našeg kluba okitili su se sa 4 srebrene medalje i ostvarili povijesni uspjeh za naš klub - 4 PREDSTAVNIKA = 4 FINALA SENIORSKOG SVJETSKOG PRVENSTVA!!!

ANAMARIJA MARŠIĆ - srebrena medalja u disciplini low kick u kategoriji  +70kg;

ANA BAJIĆ - srebrena medalja u disciplini K-1 Style u kategoriji +70kg;

HELENA JURIŠIČ - srebrena medalja u disciplini low kick u kategoriji -70kg;

TOMISLAV ČIKOTIĆ - srebrena medalja u disciplini light contact u kategoriji + 94kg.

BRAVO!!!

SKOPLJE_SLIKA

HELE NA POSTOLJU!!

HELE_POSTOLJE

ANA NA POSTOLJU!!

SKOPLJE_ANA

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar