KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

5 MEDALJA NA EUROPSKOM PRVENSTVU

E-mail Ispis PDF

lignano_grb  U gradiću Lignano Sabbiadoro ( Italija ) održano je Europsko prvenstvo u kickboxingu ( discipline: semi contact, light contact, full contact, low kick i K1 style) za juniore i  kadete u trajanju od 3 - 09.09.2011.

 Hrvatska reprezentacija  sudjelovala je sa 54 natjecatelja ( u full contact 7, u  low kicku 13, te u K-1  2 natjecatelja  – svi juniori, a u semi i light contactu nastupilo je 32 kadeta i juniora)  i ostvarila odlično 4. mjesto u ukupnom poredku odmah izad Rusije, Mađarske i Italije sa ukupno osvojenih 39 medalja ( 12 zlatnih, 13 srebrenih i 14 brončanih medalja).

Kickboxing klub Mornar sudjelovao je sa 8 reprezentativaca i osvojio odličnih 5 medalja ( 2 srebrene i 3 brončane).

    Srebrene medalje:

          1.VLATKO ŽAJA ( full contact  - 67kg) -  Vlatko je u četvrtfinalu deklasirao predstavnika Litve Linardsa Pozdisevsa, dok je u polufinalu nakon viteške borbe kao pravi ratnik nošen navijanjem sa tribina pobjedio predstavnika Rusije Azamata Mafedzova . U borbi za prvaka zaustavljen je od drugog predstavnika Rusije Bashira Tazdhinova nakon 3 runde iscrpne bitke.Vlatko se dokazao kao istinski srčani borac i pokazao da se na njega može računati među seniorima.

         2.KATARINA ERCEG ( full contact +70kg) - Kate u polufinalnoj borbi pobjeđuje predstavnicu Poljske Kinga Kycia prekidom u 3. rundi dok je u finalu zaustavljena od druge predstavnice Poljske Karoline Dziedzic. Odlična srebrena medalja, ali ipak ostaje žal za zlatom jer je finalna borba bila izjednačena i pobjeda je izmigoljila za jedan udarac.

   Brončane medalje:

        3.IVAN BULJAN ( low kick - 75kg) - Velika pobjeda Ivana u četvrtfinalu nad predstavnikom Rusije Nazhmutdin Nuradinov uvjerljivom bodovnom razlikom, ali na žalost u polufinalu se pojavljuje predstavnik Latvije Kristaps Bulmiestars koji pobjeđuje Ivana i na kraju deklasira Srbina u finalu, Latvijac je definitivno najbolji borac prvenstva. Odličan nastup Ivana

       4.IVAN TABAK ( full contact -86kg) - ždrijeb se nije smilovao Ivanu i odmah u prvom kolu susreće se s predstavnikom Rusije ujedno i Europskim prvakom Petr Efimov.  Ivan ostaje na 3 .mjestu

      5.JOSIPA BILOBRK (low kick - 60kg) nakon tri runde dobre borbe gubi na bodove od predstavnice Rusije Aleksandre Kolorove i osvaja broncu.

  Od naših su nastupili još Luka Lozo ( low kick - 60kg) koji je izgubio od Azerbaijanca ( Ali Safarli ) na bodove i pružio jako dobar nastup, pogotovo ako uzmemo u obzir da je Luka još mlađi kadet; Vjekoslav Lozo ( full contact - 63,5kg) gubi od Norvežanina ( Finn Olav Ulvund) i Davor Dadić ( low kick - 67kg) koji je izgubio od Srbina Nemanje Glišića (Europski i Svjetski prvak).

Sve u svemu odličan nastup naših boraca na Europskoj sceni gdje su pokazali da se na njih može računati za Svjetsko prvenstvo u Istanbulu 2012.godine.

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar