KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

Treninzi na poljudu sa legendarnim Tom Harinckom i K1 borcem Gerges Hesdy-em !!

E-mail Ispis PDF
hesdy_gerges1-110811 

U dvorani na Poljudu sukladno planu i programu rada održavaju se pripreme reprezentacije u trajanju od 08.08.2011.g. do 18.08.2011.g. za nastup na svjetskom prvenstvu u tajlandskom boksu koje će se održati od 20. - 27.09.2011.g. u Tashkent/Uzbekistan.

Treninge ljetnog kampa vodi: Tom Harinck (utemeljitelj slavne Chakuriki škole u Amsterdamu pod čijim patronatom su uspjehe postizali Cikatić, Aerts i brojni drugi borci), Branko Cikatić, Petar Mijić uz asistiranje dvaju nizozemskih boraca od kojih je jedan svjetski poznat K-1 borac Gerges Hesdy.

Treneri reprezentacije su: Mile Bajić, Dario Jurišić i Vedran Bađun

http://www.slobodnadalmacija.hr/Ostalo/tabid/87/articleType/ArticleView/articleId/146205/Default.aspx

http://www.youtube.com/watch?v=5UWm7yh4rsg&feature=related

DSC05196

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar