KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

HRVATSKO PRVENSTVO U GLAZBENIM FORMAMA

E-mail Ispis PDF

HKBSU Subotu 14.05.2011. u Splitu održano je HRVATSKO PRVENSTVO u glazbenim formama za sve uzraste, na kojem su sudjelovi najmlađi uzrasti KBK Mornar i osvojili ukupno 16 medalja ( 6 zlata, 4 srebra i 6 bronci).

 

U sekciji tvrde bez oružja osvajači zlatnih medalja su : Leona Jurčević, Karlo Jozić (mlađi kadeti); Anđela Blažević, Ivan Zorica ( stariji kadeti ); Ante Blažević ( junior) i Lenko Tomić ( senior);

srebrene medalje: Laura Mušac ( mlađi kadet); Matea Marasović ( stariji kadet); Lino Šeremet (junior) i Mario Došen (senior);

brončane medalje: Karla Zorica, Ante Čović ( mlađi kadeti); Karlo Ušljebrka ( stariji kadet) i Ivan Kušeta ( junior).

U sekciji tvrde bez oružja osvajači brončanih medalja su: Matea Marasović i Karlo Ušljebrka ( stariji kadeti).

Čestitke svim natjecateljima na rezultatima i treneru gospodinu Nikoli Rušiću.

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar