KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

EUROPSKO PRVENSTVO U TAJLANDSKOM BOKSU

E-mail Ispis PDF

maskota_europskog_muay_thai_prvenstva


Hrvatska reprezentacija u tajlandskom boksu je spremna za put na Eurospko prvenstvo koje se održava u Turskoj     (Antalya) u trajanju od 23-29.04.2011.
Hrvatska reprezentacija je sastavaljena od 5 natjecatelja i 4 službene osobe.


Natjecatelji: Marija Mikolčević ( seniorke -71kg, KTB Adriatick ),  Matija Mučnjak (juniori +91kg, KTB Tigar Cikatić), Luka Lozo  ( juniori - 60kg, KTB Split), Ana Bajić   (seniorke +75kg, KTB Split ) i Michel Čelar ( seniori - 91kg, KTB Split ).


Službene osobe: Voditelj reprezentacije Petar Mijić,  treneri: Dario Jurišić i Mario Valentić i sudac Antonio Ujdur.

Velika nam je čast da od ukupno 5 reprezentativaca troje dolazi iz našeg klub (Ana Bajić, Luka Lozo i Michel Čelar).                  

Žao nam je što trener Vele   zbog manjka financijskih sredstava kluba ne može ići na put ali sigurno će biti ponosan kad se vratimo s medaljama.  

Priopćnje HSTB-a:

"Nadamo se da ćemo u ovim teškim trenutcima za našu domovinu pokazati junačko srce i vratit se okićeni najsajnijim odličjima u čast našeg bivšeg presjednika saveza heroja Ante Gotovine"

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar