KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

Hrvatsko prvenstvo u tajlandskom boksu za juniore i seniore

E-mail Ispis PDF

thaibox-savezU športskom centru Bazeni Poljud ove se nedjelje 20. ožujka održava Hrvatsko prvenstvo u tajlandskom boksu ( Muay thai ) za juniore i seniore. Do sada je pristiglo 80 prijava natjecatelja koji dolaze na kontrolnu vagu u 9:00 sati, dok samo natjecanje počimlje u 11:00 sati.
Ulaz za posjetitelje je besplatan.

Kickboxing klub Mornar ima svoju sekciju za tajlandski boks koja je registrirana kao klub tajlandskog boksa ( KTB)" Split", te predstavljamo 14 boraca ( juniori i seniori ) :

           Juniori: Josipa Bilobrk, Marko Pavlović, Nenad Kovačić, Luka Lozo, Mate Grčić, Davor Dadić:

           Seniori: Manuela Žulj, Katarina Erceg, Helena Jurišić, Anamarija Maršić, Ana Bajić, Matijas Barić,  Michel Čelar i Hrvoje Čikotić.

Sretno!!

 

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar