KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

« SPLENDID GRAND PRIX KICKBOXING »

E-mail Ispis PDF

ivan_buljan2U Petak 17.12.2010. sa početkom u 21h, u Bečićima  ( Crna gora ) održati će se četvrti po redu kickboxing turnir « Splendid Grand  Prix 2010».

U sklopu programa biti će održane četri borbe, a šlag večeri biti će meč za obranu titule u kategoriji 88,6kg u kojem će nastupiti profesionalni prvak svijeta Ivan Strugar  i izazivać, amaterski prvak svijeta Alan Kotsoev iz Rusije.

http://www.ivanstrugar.me/index

Na priredbi nastupa i naš borac Ivan Buljan  protiv  Dušana Šućura ( Srbija ) po low kick   ( pro ) pravilima ,   3 x 2 minute,  kategorija  - 71kg.

Sretno Ivane.

Sutra možete pratiti izravni televizijski prijenos sa početkom u 21h na stranici:      http://www.rtvin.com/


 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar