KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

MORNAREVCI MINIBUSOM NA CROATIA OPEN

E-mail Ispis PDF
CROATIA OPEN - FINAL FIGHT 2010
croatia_openZavršene pripreme - turnir može početi
Pripreme za održavanje jednog od najvećih Open kickboxing turnira - Croatia Open - Final Fight 2010. u Rijeci su pri kraju.
Prijave su zaključene s 838 natjecatelja iz stotinjak klubova iz 9 zemalja - Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Italije, Njemače, Švedske, Mađarske, Srbije, Makedonije - a što je vidljivo na naslovnoj web stranici za on line prijave - www.walb.de . Na toj se stranici može vidjeti za svaku natjecateljsku kategoriju broj natjecatelja.
Broj sudionika je dosad najveći i Croatia Open Final Fight svrstava odmah iza WAKO svjetskih kupova.
U petak popodne i navečer su na rasporedu kontrolna vaganja i liječnički pregledi (od 17:00 do 22:00) te isto tako u subotu od 07:00 do 08:30.
U 10:00 planira se početak natjecanja, koji će se održavati na 6 tatamija i 2 ringa u riječkoj Dvorani Mladosti. Očekuje se završetak natjecanja do 22:00 sata. Natjecanje je predviđeno u 140 natjecateljskih skupina - od mlađih kadeta u semi contactu do seniora u low kicku, i kao što se može vidjeti na www.walb.de pojedine kategorije su stvarno brojne i iznimno teške - po više od 15 natjecatelja.
Riječka Dvorana Mladosti u subotu ( 11.12.2010.) je središte hrvatskog kickboxinga.
Kbk Mornar sudjeluje sa svojih 12 natjecatelja i to redom: Lucija Bilobrk, Josipa Bilobrk, Katarina Erceg, Helena Jurišić, Ana Bajić, Luka Lozo, Vjekoslav Lozo, Mislav Stanić, Davor Dadic, Željan Ješić, Ivan Sunara i Matijas Barić, 2 trenera ( Dario Jurišić i Milorad Velemir ) te sudcem Ivanom Ješićem.
 Sretno
 
 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar