KLUBSKI BORCI KBK Mornar
KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su posljedica timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. U sekciji Borci kluba nastojali smo prikazati borce iz kluba sa najvišim uspjesima, uz veliki doprinos i svih drugih članova koji su važni za prosperitet kluba. Pozivamo Vas da nas posjetite u naš KBK Mornar.

 

 

Formirana rekreativna grupa kickboxinga  samo za žene. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)

 
Upisi kandidata na treninge  kickboxinga, karatea i tajlandskog boksa vrše se tijekom cijele godine bez obzira na godine, spol i dosadašnje iskustvo u borilačkim sportovima. Kontakt mob. 0915401195 (gosp. Dario Jurišić)
 
 
 
 
You are here:: Home
 
 

Oglasi - KBK Mornar

 
 
 
 
 

Drugi dio seniorskog Europskog prvenstva Lourtaki ( Atena ), Grčka

E-mail Ispis PDF
Europsko_prvenstvo_22_28_11Od Ponedjeljka, 22. do nedjelje 28. studeni 2010. očekuje nas drugi dio seniorskog Europskog kickboxing prvenstva.
Drugi dio prvenstva obuhvaća discipline: semi contact, full contact i glazbene forme, dok su discipline low kick, light contact i K1 style prethodno održane u Azerbaijanu.
Na put za Lourtaki (Atena-Grčka) sprema se nas trostruki seniorski svjetski prvak Pero Gazilj, jedino što mu nedostaje to je titula europskog prvaka.
Peri zelimo sretan put i puno sportske sreće.
 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

  • KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci

KBK Mornar

 KBK Mornar je organizirao ovu stranicu uporavo radi Vas, cilj nam je kao klubu prezentirati svoje aktivnosti i učiniti ih dostupnim javnosti. Molimo Vas da nas za sva pitanja, komentare ili bilo koje upite koji se tiču naših aktivnosti kontaktirate na:

Mob.: 091-5401195

Nasumični izbor slika KBK Mornar