You are here:: Home
 
 

ANA BAJIĆ EUROPSKA PRVAKINJA U TAJLANDSKOM BOKSU

E-mail

ana_bajicHrvatska reprezentacija danas se vratila s Europskog prvenstva u Turskoj ( Antalya, 23-29.04.2011.) gdje je ostvarila izvrstan rezultat osvojivši 2 seniorske zlatne medalje, 1 brončanu seniorsku i brončanu juniorsku medalju.

Ana Bajić (KTB Split) u kategoriji +75 pobjedom nad predstavnicom Rusije uzela je zlato dok je medalju istog sjaja Marija Mikolčević (KTB Adriatic) osvojila u kategoriji - 75kg pobjedom na predstavnicom domaćina Turske.

Prije samih mečeva bila je napetost jer Ani je ždrijeb dodjelio predstavnicu najjače sile Rusije a Mariji je ždrijeb dodjelio predstavnicu domaćina. Medutim, cure su odradile mečeve za pamćenje i na najbolji mogući način promovirale svoju zemlju.


Bronačnu medalju u senirskoj konkurenciji osvaja Michel Čelar (KTB Split) u kategoriji - 91kg, kojeg je u polufinalu zaustavio domaći borac. Brončanu medalju u juniorskoj konkurenciji osvaja i Matija Mučnjak (KTB Tigar Cikatić) u kategoriji + 91kg. Luka Lozo (KTB Split) u kategoriji juniora do 60 kg zaustavljen je u  osmini finala od predstavnika Latvije. 

S reprezentacijom je bio i sudac Antonio Ujdur koji je dobio sudačku diplomu IFME. Treneri Dario Jurišić i Mario Valentić kao i voditelj reprezentacije Petar Mijić oduševljeni  su nastupom svih reprezentativaca  i  istaknuli ponašanje i sklad reprezentacije tijekom cijelog prvenstva.

p.s. Posebna zahvala treneru Miloradu Velemiru ( Veli ) koji je naporno radio na pripremi naših reprezentativaca uoći samog prvenstva.

index.hr

SLOBODNA DALMACIJA

SPORT NET

DALMACIJA NEWS

ana_postolje   michel_postolje

ANA BAJIC - ZLATNA MEDALJA                           MICHEL ČELAR - BRONČANA MEDALJA

reprezentacija    doek

REPREZENTACIJA                                                                           DOČEK U RANIM JUTARNJIM SATIMA

dario_i_ana_ring     kbk_mornar

FINALNA BORBA - ČISTA PETICA                                                     KTB SPLIT ( KBK MORNAR )

 

 
 
 
 
 
 
  • Oglasi - KBK Mornar

 
 

KBK-Mornar novi članci